Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Ποδαρικό της συλλογικότητας στο διαδίκτυο


Από σήμερα βρίσκεται σε λειτουργία ο ιστότοπος (blog) της συλλογικότητας "Αντίλογος – ελεύθερος κοινωνικός χώρος Ηλιούπολης". Με απόσταση λίγων ημερών ακολουθεί τη συγκρότηση της συλλογικότητας, αφού πιστεύουμε ότι μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια της ίδιας και όλων εμάς που τη συναπαρτίζουμε.

Φιλοδοξούμε να αποτελέσει πηγή ενημέρωσης για τις δραστηριότητες του "Αντίλογου", χώρο ανταλλαγής απόψεων, τεκμηρίωσης θέσεων και ενθάρρυνσης της ενεργού συμμετοχής στα κοινά των πολιτών της Ηλιούπολης. Με τρόπο άμεσο, αδιαμεσολάβητο και συλλογικό. Γιατί, όπως αναφερόταν και στο κάλεσμα που προηγήθηκε της συγκρότησης: "Στην εποχή των ατομικών λύσεων και της γενικότερης απάθειας, εμείς εξακολουθούμε να προτάσσουμε το πνεύμα της αλληλεγγύης και το συλλογικό μας όραμα".

Θα ακολουθήσει (έστω και ετεροχρονισμένα) μια σειρά αναρτήσεων, που θα καταγράφουν τα όσα μας οδήγησαν μέχρι εδώ, σαν ένα σύντομο, μικρό ιστορικό των πρώτων βημάτων της συλλογικής μας περιπέτειας, που μόλις τώρα ξεκίνησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου